SON DAKİKA
Hava Durumu

Mersin’de ölüm kavşağında bir kaza daha: Kadın ve çocuğa motosiklet çarptı

Mersin’de geçtiğimiz hafta 3 kişinin hayatını kaybettiği kavşak yakınlarında bir trafik kazası daha meydana geldi. Duran trafiğin arasından karşıya geçmeye çalışan kadın ve çocuğuna motosiklet çarptı; kaza anı araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2026 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2026 19:24
Kaynak: Ensonhaber
Mersin’de ölüm kavşağında bir kaza daha: Kadın ve çocuğa motosiklet çarptı

Mersin'in Merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Bekirde Kavşağı, geçtiğimiz hafta 3 kişinin hayatını kaybettiği ölümlü kazanın ardından bugün bir kez daha trafik kazasıyla gündeme geldi.

Bugün öğle saatlerinde kavşak yakınlarında meydana gelen kazada, duran trafiğin arasından karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın ve yanındaki çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın, çocuk ve motosiklet sürücüsü yola savruldu.

GÖRÜNTÜLERE KAMERADA

Korku dolu anlar ise bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, trafiğin durduğu sırada çocuğuyla birlikte karşıya geçmeye çalışan kadına, araçların arasından gelen motosikletin çarptığı anlar yer aldı.

Çarpışmanın ardından çevredeki sürücülerin ve vatandaşların araçlarından inerek yaralılara yardım ettiği görüldü.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.