SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP'den milletvekili aday adaylığını açıklarken kalp krizi geçirdi

Milliyetçi (MHP) MYK Üyesi Ali Uçak, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra döndüğü memleketi Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, sahibi olduğu üzüm işletmesindeki karşılama sırasında kalp krizi geçirdi. Uçak, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
MHP'den milletvekili aday adaylığını açıklarken kalp krizi geçirdi

MHP MYK üyesi, iş insanı Ali Uçak, önceki gün MHP Genel Merkezi'ne gidip, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Uçak, aynı akşam Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki sahibi olduğu üzüm işletmesine geldi.

MHP'li Ali Uçak, tam adaylığını açıkladığı sıralarda kalp krizi geçirerek kendisini coşkuyla karşılayan kalabalığı korkuttu. Sahibi olduğu üzüm işletmesinde yaptığı konuşmasına ayakta devam edemeyen Uçak, izin isteyip oturdu ve serum taktırdığını açıkladı.

COŞKULU KARŞILAMA

MHP MYK üyesi, iş insanı Ali Uçak, önceki gün MHP Genel Merkezi'ne gidip, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Uçak, aynı akşam Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki sahibi olduğu üzüm işletmesine geldi. Uçak, burada çalışanları ve sevenlerinin tezahüratlarıyla karşılandı.

AŞIRI HEYECANLI OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Burada milletvekili aday adaylığını açıklayan Uçak, kısa bir konuşma yaptı. Aşırı heyecanlı olduğu görülen Ali Uçak, İstanbul'dan yeni geldiğini, rahatsızlığı nedeniyle serum taktırdığını ve kendisini çok yorgun hissettiğini belirtip, izin isteyerek konuşmasının bir bölümünü oturarak tamamladı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Bir süre sonra baş dönmesi ve baş ağrısı şikayetiyle Alaşehir Devlet Hastanesi'ne götürülen Uçak'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Uçak ambulansla daha kapsamlı olan Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Uçak, buradaki tedavisini ardından dün akşam saatlerinde taburcu edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.