SON DAKİKA
Hava Durumu

'NARKOÇELİK-26' operasyonunda çok sayıda zehir taciri tutuklandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 12 ilde yapılan "NARKOÇELİK-26" operasyonunda çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini ve zehir tacirlerinin tutuklandığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 09:41
Kaynak: Bursada Bugün
'NARKOÇELİK-26' operasyonunda çok sayıda zehir taciri tutuklandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 12 ilde yapılan "NARKOÇELİK-26" operasyonunda çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini ve zehir tacirlerinin tutuklandığını duyurdu. 

Bakan Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek. Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca; ekip, personel ile hava araçları ve narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla İstanbul, Antalya, Bingöl, Diyarbakır, Aydın, Gaziantep, Erzurum, Samsun, Hatay, Ankara, Ağrı ve Van olmak üzere ilde "NARKOÇELİK-26" operasyonları düzenlendi. 

12 İlde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen "NARKOÇELİK-26" operasyonlarında; 426 Kg uyuşturucu madde, 3 milyon 915 bin 485 adet kök kenevir ve kök skunk, 2 milyon 512 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 57 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. 28'i tutuklandı. 14'ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğerlerinin işlemleri devam ediyor." 

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.