SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme sonrası ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün bir buçuk saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Özgür Özel'den ilk açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme sonrası ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün AK Parti Genel Merkezi'nde bir buçuk saat süren bir görüşme yaptı. 

Görüşmenin ardından Özgür Özel'den ilk açıklama geldi, "Olumlu bir atmosferde gerçekleşti. Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip edeceğim. Müzakere ve mücadeleyi birlikte yürüteceğiz."

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesir macunu hediye etti

Özel'in, Erdoğan'a Paşabahçe'nin, "Gururla" serisinden, "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi hediye ettiği bildirildi. Eserin, Mustafa Kemal Atatürk'ün genç Cumhuriyet'in Avrupa'ya gönderdiği öğrencilerden Sadi Irmak'a hitaben söylediği, "Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz" sözünden ilhamla oluşturulduğu kaydedildi. Özel'in ayrıca yanında Manisa'daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nden getirdiği mesir macununu da Erdoğan'a hediye ettiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.