SON DAKİKA
Hava Durumu

Şanlıurfa'da 'eli tutulmayan' selzede konuştu!

Şanlıurfa'daki sel sırasında sürüklenirken kurtulmak umudu ile uzattığı eli tutulmayan ve 2 kilometre sürüklenen yaşlı adam kurtuluşunun ardından ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Şanlıurfa'da 'eli tutulmayan' selzede konuştu!

Engelli olduğunu dile getiren selzede, "İki kilometre boyunca sürüklendim. Elimi uzattım, su bir metre yükselmişti, kimse yardıma gelemedi" dedi.

ELİNİ UZATTIĞI AN KAMERALARA YANSIDI

Mance Deresi'nın taşmasının ardından sele kapılan yaşlı adam cep telefonu ile görüntü çeken bir vatandaştan yardım isteği karşılık bulmamış, vatandaş çekim yapmaya devam etmişti. 2 kilometre sürüklendikten sonra kurtulan 63 yaşındaki Reşat Ayva yaptığı açıklamada engelli olduğu ve sel sularına kapılması sonucu vücudunun birçok bölümünde yaralar oluştuğunu söyledi.

ELİMİ UZATTIM, SU 1 METRE YÜKSELMİŞTİ

Sele kapılarak 2 kilometre sürüklendiğini ve sonrasında 4 genç tarafından kurtarıldığını belirten 63 yaşındaki Reşat Ayva, "Aracımız sel sularına kapılmasın diye halatla direğe bağlayacaktım. Ayağım kaydı suyun içerisine girdim. İki kilometre boyunca sürüklendim. Elimi uzattım, su bir metre yükselmişti, beni görenler ondan dolayı yardıma gelemiyordu. Daha sonra dört genç gelip beni kurtardı. Ambulansı çağırdılar, beni hastaneye kaldırdılar. Sonra battaniyeye sardılar." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.