SON DAKİKA
Hava Durumu

Şile'de akıntıya kapılan vatandaşa cankurtaranlar yetişti

İstanbul Şile sahilinde, yüzme yasağına rağmen denize giren bir kişi akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi yaşadı; cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2025 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2025 18:23
Kaynak: Ensonhaber
Şile'de akıntıya kapılan vatandaşa cankurtaranlar yetişti

İstanbul’un Şile ilçesine bağlı Kabakoz köyü sahilinde öğle saatlerinde, dalga boyunun tehlikeli seviyeye ulaşması nedeniyle uygulanan yüzme yasağına rağmen bir kişi denize girdi. Serinlemek amacıyla suya giren vatandaş, kısa süre sonra şiddetli akıntının etkisiyle kıyıdan uzaklaştı ve dalgalar arasında gözden kayboldu.

DENİZDE ÇIRPINIRKEN KURTARILDI

Kendi çabalarıyla sahile dönemeyen kişiyi fark eden çevredekiler, durumu hemen cankurtaran ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, denizde çırpınarak yardım isteyen vatandaşa ulaşıp güvenli şekilde kıyıya çıkardı. Kurtarma anları ise sahilde bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.