SON DAKİKA
Hava Durumu

Tam 3 kez dolandırıcıların tuzağına düştüler!

Devremülk hayali kuran bir aile tam 3 kez dolandırıcıların tuzağına düştü. 140 bin TL dolandırılan çift, "Hayali bir mülk, hiç görmedik ve kullanmadık. Hiçbir şey anlamıyorsun, seni hipnoz ediyorlar" dedi. Operasyonla yakalanan 113 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2023 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2023 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Tam 3 kez dolandırıcıların tuzağına düştüler!

Bir dolandırıcılık çetesi Türkiye genelinde vatandaşları devremülk satışı ile ağlarına düşürdü. Dolandırılan kişiler arasında Sinan ve Elif İmamlı çifti de bulunuyor. "Bir değil, iki değil üç kere dolandırıldık" diyen Elif İmamlı, "Hiçbir şey anlamıyorsun, seni hipnoz ediyorlar" dedi.

DOLANDIRICILARDAN KURTULMAK İSTERKEN DAHA FAZLA TUZAĞA DÜŞTÜLER

Emlak ve devremülk dolandırıcılığı yapan çetenin tuzağına düşürdüklerinin arasında İmamlı çifti de bulunuyor. Sinan ve Elif İmamlı çifti, Yalova'ya gitti, dolandırıcılar diğer mağdurlarla birlikte onları bir tesiste ağırladı. Bir gün boyunca gözlerini boyadılar ve ilk devre mülk satışlarını yaptılar. İmamlı çifti dolandırıcılardan kurtulmak isterken daha fazla tuzağa düştüler. İşin sonunda ellerinde 3 hayali devremülk tapusu kaldı ve 140 bin TL de paraları gitti.

"SENİ HİPNOZ EDİYORLAR"

Elif İmamlı olayla ilgili olarak "Gözümüzü boyadılar ve bizi dolandırdılar.Bir değil, iki değil üç kere dolandırıldık. Hayali bir mülk, hiç görmedik ve kullanmadık. Hiçbir şey anlamıyorsun, seni hipnoz ediyorlar" diye konuştu.

Sinan İmamlı ise "Çektiğim kredilerle 140 bin TL dolandırıldım. Sene de 10 gün tatil yapacaksınız dediler, biz de tamam dedik. Birinci tuzaktan kurtulayım derken ikinci tuzağa düştüm. Biz burada sefillik çekiyoruz, onlar orada lüks içinde yaşıyorlar" açıklamasını yaptı.

ÇETEYE OPERASYON

Show Haber'in haberine göre polis milyonlarca liralık vurgun yapan, yüzlerce kişiyi dolandıran çeteye iki gün önce operasyon düzenledi. 19 lüks otomobil, 24 ev ve arsaya el konuldu. 38 yaşındaki çete liderinin 13 milyon TL'lik spor otomobili de emniyetin otoparkına çekildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 113 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.