SON DAKİKA
Hava Durumu

Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Uğur Dündar canlı yayında açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 22:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 22:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması

Göksel Özdoğdu ile 63 yıl önce hayatını birleştiren Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

"ABLAMIN BABASI DA ÇOK ÜNLÜ BİR İSİM"

Metin Akpınar'ın kızı annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Duygu Nebioğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona. Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor.

UĞUR DÜNDAR İDDİASI

Hürriyet'in haberine göre, Nebioğlu'nun iddiasının ardından İstanbul dışındaki bir şehirde birkaç yıl önce açılan davanın taraflarından birinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu'nun ablası Dilara G. tarafından açılan davada, mahkeme DNA testi istedi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen DNA raporunun sonuç kısmı şöyleydi: "Elde edilen sonuçlara göre baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın Dilara G. adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildi."

DÜNDAR'DAN BABALIK DAVASI AÇIKLAMASI

Uğur Dündar 'babalık davası' hakkında Sözcü Tv'de açıklama yaptı. 

"Kendimden çok eminim"

Dündar'ın açıklaması şu şekilde; 

Davayı açan benden olduğunu iddia eden hanımefendi. Ben böyle bir isimle asla birlikte olmadım. Kendimden çok eminim. Davayı açsınlar. 

Bir kız çocuğunun babasını araması çok doğal bir duygu ve ne kadar ızdırap çektiğini de aşağı yukarı tahmin ediyorum.

Acı yaşamış bir kıza benim ters konuşmam mümkün değil. Her şeyi tane tane anlattım. Annesini hiç tanımadığımı, hiç birlikteliğimizin olmadığını, bin defa DNA analizi olsa da bininde de aynı şeylerin çıkacağını anlattım ve annesini, babasını bulma konusunda da elimden gelen yardımı yapacağımı söyledim. Onun hakkında da asla davacı olmayacağım. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.