SON DAKİKA
Hava Durumu

Valilik duyurdu: 4 gün boyunca denize girmek yasaklandı

Tekirdağ’ın Karadeniz’e kıyısı bulunan Saray ilçesinde deniz keyfi kısa süreliğine rafa kalktı. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 gün boyunca denize girmek yasaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2025 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2025 09:29
Kaynak: Ensonhaber
Valilik duyurdu: 4 gün boyunca denize girmek yasaklandı

Tekirdağ Valiliği, olumsuz deniz koşulları nedeniyle önemli bir uyarıda bulundu.

Meteoroloji verileri doğrultusunda alınan karar gereği, kent genelinde bazı kıyı bölgelerinde denize girmek geçici olarak yasaklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 06 Ağustos 2025 Çarşamba günü itibarıyla:

Marmaraereğlisi (Sultanköy Mahallesi)Şarköy (Hoşköy ve Mürefte Mahalleleri)Süleymanpaşa ilçesi genelinde 1 günlüğüne denize girmek yasaklandı.

Öte yandan, Saray ilçesi genelinde ise deniz yasağı 4 gün sürecek.

Yasak kararının, Karadeniz ve Marmara Denizi'nde beklenen kötü hava koşulları ve dalga riskleri nedeniyle, vatandaşların can güvenliğini koruma amacıyla alındığı belirtildi.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.