SON DAKİKA
Hava Durumu

Zonguldak Valiliği duyurdu: LGS öncesi Nüfus Müdürlükleri açık olacak

Zonguldak'ta Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavı öncesinde öğrencilerin kimlik işlemlerini tamamlayabilmesi için nüfus müdürlüklerinin belirli saatlerde açık olacağı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2026 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2026 18:02
Kaynak: Bursada Bugün
Zonguldak Valiliği duyurdu: LGS öncesi Nüfus Müdürlükleri açık olacak

Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, sınava girecek öğrencilerin mağduriyet yaşamaması amacıyla Merkez ve tüm ilçe nüfus müdürlüklerinin hizmet vereceği bildirildi.

Sınav günü özel çalışma saatleri

Açıklamaya göre, kimlik kartını kaybeden veya yenileme ihtiyacı olan adaylar için müdürlükler 13 Haziran Cumartesi günü saat 07.30 ile 12.30 arasında açık olacak.

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak merkezi sınav öncesinde alınan bu uygulama ile öğrencilerin sınava giriş sürecinde herhangi bir sorun yaşamaması hedefleniyor.

Valilik, öğrencilerin sınav günü kimlik işlemlerini hızlı şekilde tamamlayabilmeleri için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını da belirtti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.