SON DAKİKA
Hava Durumu

Arzu Yanardağ sette evlilik teklifi aldı

'Hayatımız Roman' filminde rol alan Arzu Yanardağ, sette büyük bir sürprizle karşılaştı. Güzel oyuncu, kendisiyle aynı soyadı taşıyan Uğurcan Yanardağ'dan evlilik teklifi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Arzu Yanardağ sette evlilik teklifi aldı

Milliyet'in haberine göre; Çekimleri Çanakkale Lapseki'de devam eden Hayatımız Roman filminin setinde romantik anlar yaşandı. Filmde 'Suzan' isimli Roman kızına hayat veren Arzu Yanardağ, aynı zamanda rol arkadaşı olan sevgilisi Uğurcan Yanardağ'dan evlilik teklifi aldı.

Önünde diz çöken boksör sevgilisinin evlilik teklifi karşısında çok duygulanan güzel oyuncu, Uğurcan Yanardağ'a "Evet" cevabını verdi. Çift, set çalışanlarının alkışları arasında birbirine sarılıp öpücüklere boğdu.

"BİR ÖMÜR BOYU BERABER OLMAYA EVET"

Mutluluğu kameralara yansıyan Arzu Yanardağ, o anları yüzük emojisi ile Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Beraber geçirdiğimiz her an daha da değerlenen ve kalbinin tüm güzelliğini ortaya koyan sevgilimle bir ömür beraber olmaya evet.

"HİÇ GEREK YOKTU!"

İkilinin soyadının aynı olması dikkat çekti. Arzu Yanardağ'ın takipçilerinin; "Hiç gerek yoktu nasıl olsa soyisimler aynıydı", "Neden soyadlarınız aynı?" ve "Soyadı da değişmeyecek" şeklinde esprili yorumlarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.