SON DAKİKA
Hava Durumu

Aslıhan Güner tesettüre girdi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile hafızalarımıza kazınan Aslıhan Güner yeni projesi için tesettür taktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Aslıhan Güner tesettüre girdi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile ün kazanan Aslıhan Güner, Son olarak Prestij Meselesi'nde yer aldı. Güner, ara vermeden yeni sinema filmi için kamera karşısına geçti. 

Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.

Yeni projesi için imaj değiştiren ve tesettüre giren Güner, güzelliği ile hayranlarından tam not aldı. 

Aslıhan Güner'in tesettürlü hali

Aslıhan Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde başrol oynayacak. Güzel oyuncu filmde Zübeyde hanımın gençliğine hayat verecek. Filmin çekimleri Bergama'da başladı.

Filmin senaryosunu İlber Tekinsoy kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Cenk Yaz oturacak. Projede aynı zamanda Devrim Nas, Sitara Akbaş ve Wilma Elles yer alacak.

Emre Kınay, Devrim Nas ve Sitare Akbaş gibi ünlü oyuncuların da kadrosunda yer aldığı "Zübeyde" filminin ilk afişi de yayınlandı. Aslıhan Güner, filmin ilk afiş kapağında yer aldı.

Filmin afişini Aslıhan Güner ''Bir anne dünyayı değiştirebilir sözünü yaşamıyla ve çocuğuyla kanıtlayan ve tarihe yazan Zübeyde hanımefendi... Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün biricik annesi.. Büyük bir gurur ve heyecanla..'' notu ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.