SON DAKİKA
Hava Durumu

Demet Akalın astrologları dinledi, ayda 600 bin liradan vazgeçti!

Demet Akalın, yaptığı ilginç bir açıklamayla gündeme geldi. Bir yemek programından teklif alan ve ayda 600 bin TL kazanacağı iddia edilen Akalın, bu teklifi astrologlarından olumsuz yanıt aldığı için reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Demet Akalın astrologları dinledi, ayda 600 bin liradan vazgeçti!

Türkiye, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılmıştı. 10 ilde yıkıma yol açan depremin yaralar sarılmaya çalışılırken, Demet Akalın depremzedeler için harekete geçmişti. Afet bölgesine yapılan yardımlara destek olan Akalın, Twitter hesabından İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan dört dairesini depremzedelerin kullanımına açacağını duyurmuştu.

'SIFIR EŞYA' ÇAĞRISI

Daireleri bir yıl süre ile depremzedelere vermek istediğini belirten şarkıcı, "Pendik'te sıfır dört tane ev. Bir sene ücretsiz oturacaklar ama içi sıfır. Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana" mesajını paylaşmıştı.

'EVİM YUVAN OLSUN' KAMPANYASINA DESTEK

Demet Akalın, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına da destek olmuştu. Evlerini depremzedeler için açan Akalın, "Depremzedeler en çok barınma sorunu yaşıyor. Eğer siz de evinizi onlara açmak istiyorsanız Evim Yuvan Olsun projesine katılın. Yaralarımızı birlikte saralım" ifadelerini kullanmıştı.

"NASIL OLABİLİRZ Kİ?"

Sonraki günlerde bir AVM'de aracına binmeden hemen önce görüntülenen ünlü isim, muhabirlerin "Nasılsınız?" sorusuna, "Böyle bir dönemde nasıl olabiliriz ki? Sadece 'iyi' diyelim, iyi olalım istiyorum" demekle yetinmişti.

İLGİNÇ AÇIKLAMA

Milliyet'in haberine göre; Geçirilen zor günlerde depremzedeler için yaptığı yardımlarla adından söz ettiren 50 yaşındaki Demet Akalın, son olarak yaptığı ilginç bir açıklamayla gündeme geldi.

Bir televizyon kanalından yemek programı için teklif alan ve haftanın 3 günü stüdyoya girip, ayda 600 bin TL alacağı iddia edilen ünlü isim; 50 bölümlük bu teklifi geri çevirdi.

"VEBALİ SİZSİNİZ"

Akalın, programı reddetmesinin sebebinin ise danıştığı astrologlardan olumsuz yanıt alması olduğunu anlattı. 6.7 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından paylaşım yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Evet, astrologları dinleyip; 50 bölümlük yemek programını reddettik. Program bir tutarsa, vallahi vebali sizsiniz.

"BENİM DİNLEDİĞİM ASTROLOGLAR FOS ÇIKTI"

Takipçileri, Demet Akalın'ın bu açıklamasına; "Çok eğlenceli yemek programları bence tutardı", "Astrolog alanında iyiyse sıkıntı olmaz, gökyüzü hep çalışır" ve "Benim dinlediğim astrologlar fos çıktı. Umarım sizinkiler sağlamdır" gibi yorumlar yazıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.