SON DAKİKA
Hava Durumu

Ed Sheeran ölümünden sonra yayımlanacak albümüne hazırlanıyor

Ed Sheeran, ölümünden sonra bir albüm yayımlanmasını istediğini açıkladı. Ünlü şarkıcı, projenin hazırlıklarına şimdiden başladığını da dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2023 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2023 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ed Sheeran ölümünden sonra yayımlanacak albümüne hazırlanıyor

Ed Sheeran, konuyla ilgili, "Tırnak içinde söylüyorum; bu 'mükemmel' albümü hayatımın geri kalanında yavaşça hazırlamak istiyorum" dedi.

VASİYETİNE YAZACAK

Habertürk'ün haberine göre; 32 yaşındaki Ed Sheeran, vasiyetine albümün hayatından sonra çıkacağını yazdığını da belirtti.

5 Mayıs'ta yayımlanacak albümü '-'nin ardından en az 5 albüm daha yayımlamayı planladığını ifade eden şarkıcı, son dönemde yaşadığı kişisel sorunlarla ilgili de konuştu.

"BUNDAN GERÇEKTEN UTANIYORUM"

Sheeran,'ın yakın arkadaşı, müzik girişimcisi Jamal Edwards ve kriketçi Shane Warne, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Sheeran'ın eşi Cherry Seaborn'a da geçtiğimiz yıl hamileyken tümör teşhisi konmuştu.

Bu haberlerin ardından artık yaşamak istemiyormuş gibi hissettiğini söyleyen Ed Sheeran, "Bu düşünceler yeterince kötüydü ama daha sonra utanmaya da başladım. Bencilce duruyordu, özellikle de bir baba olarak. Bundan gerçekten utanıyorum" dedi.

Kendi ülkesinde kimsenin duyularından bahsetmediğini savunan Sheeran, "İngiltere'de bir terapist bulmanın garip olduğu düşünülüyor ama biriyle konuşabilmenin, bastırılmış duyguları açığa çıkarmanın ve bundan dolayı suçlu hissetmemenin çok yararlı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.