SON DAKİKA
Hava Durumu

Elvis Presley'nin kızı hayatını kaybetti

'Rock'n roll'un kralı' Elvis Presley'nin tek çocuğu olan kızı Lisa Marie Presley 54 yaşında yaşamını yitirdi. Ölüm haberini duyuran annesi, Lİsa Marie için "Tanıdığım en tutkulu, güçlü ve sevgi dolu kadındı. Bu derin kayıpla başa çıkmaya çalışırken mahremiyet istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Elvis Presley'nin kızı hayatını kaybetti

Rock'n roll efsanesi Elvis Presley'nin tek çocuğu olan Lisa Marie Presley 54 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberini annesi Priscilla Presley, "Güzel kızım Lisa Marie'nin aramızdan ayrıldığına dair yıkıcı haberi üzüntüyle paylaşmak zorundayım" mesajıyla verdi.

Priscilla Presley kızı için, “Tanıdığım en tutkulu, güçlü ve sevgi dolu kadındı. Bu derin kayıpla başa çıkmaya çalışırken mahremiyet istiyoruz" mesajını da paylaştı.

DÜN KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Lisa Marie Perşembe günü erken saatlerde hastaneye kaldırıldı. ABD medyasında 54 yaşındaki Presley’nin kalp krizi geçirdiği bildiriliyordu. TMZ sitesine bilgi veren kaynaklar, Lisa Marie’nin California, Calabasas’taki evinde bulunduğunu söyledi.

TMZ sitesine bilgi veren aileye yakın kaynaklar, Lisa Marie’nin kalbinin bulunduğunda atmadığını aktardı.

ÜÇ GÜN ÖNCE ÖDÜL TÖRENİNDEYDİ

Presley en son Salı gecesi Beverley Hills'deki Altın Küre Ödülleri'ne katılmıştı. Annesi ile birlikte geldiği gecede, Austin Butler’ın babasını canlandırdığı rolle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almasını izledi. Butler’ın Presley ailesine teşekkürünü gözyaşlarıyla izledi.

LISA MARIE PRESLEY KİMDİR?

1968 yılında doğan Lisa Marie, babasının izinden giderek, müzik alanında kariyer yaptı. Çıkardığı üç albüm arasında, 2003'te yayınladığı ilk albümü yüzbinlerce kopya satarak, olumlu eleştiriler aldı.

Yıldız isim pop efsanesi Michael Jackson, aktör Nicholas Cage ve müzisyenler Danny Keough ve Michael Lockwood ile evlilikler yaptı.

Üç çocuğundan biri olan Benjamin Keough 2020'de intihar etti.

Elvis Presley 1977 yılında, 42 yaşındayken kalp krizinden öldü. Babası öldüğünde Lisa Marie 9 yaşındaydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.