SON DAKİKA
Hava Durumu

Engin Günaydın 15 milyon TL'lik villasında inzivada

Son olarak '10 Bin Adım' adlı yapımda boy gösteren Engin Günaydın, İzmir Foça'daki 15 milyon TL'lik villasında inzivaya çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2022 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2022 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Engin Günaydın 15 milyon TL'lik villasında inzivada

Son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, geçtiğimiz şubat ayında Fransa'da okuyan ve oyunculuk yapmak istediği öğrenilen sevgilisi Buğu Selen Somer'in annesiyle tanışmıştı. 50 yaşındaki oyuncu, sevgilisinin annesiyle AVM'nin yemek katında bulunan bir kafede buluşup, kahve içmişti. Karşısında gazetecileri görünce sevgilisinden ayrılıp, farklı yöne giden oyuncu, daha sonra arkadan kendisini takip eden Somer'le ev araç ve gereçleri satan bir mağazada buluşmuştu. Bu görüntülerden sonra Günaydın ve sevgilisi hakkında "evlenmeyi düşündükleri" yönündeki haberler magazin gündemine gelmişti. Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda önceki gün çıktıkları alışveriş turunda objektiflere yansıyan ikiliden Engin Günaydın, basın mensuplarının 'evlilik' ile ilgili soruları karşısında ne yapacağını şaşırmıştı. Bu kışı çalışarak geçirdiğini söyleyen oyuncu, "Yazın Foça'da olacağız. Yapacağımız işleri yaptık, artık tatile gidiyoruz" demişti.

'BU KONULARA HİÇ GİRMEYELİM' 

'Avrupa Yakası', 'Galip Derviş' dizilerde kamera karşısına geçen, 2017 yılında komdi türündeki 'Aile Arasında' filminde sergilediği performasnıyla alkış alan oyuncu, sevgilisi Buğu Selen Somer ile evlenip evlenmeyeceği sorusu üzerine utangaç tavırlar sergileyip, "Şimdi bu konulara hiç girmeyelim isterseniz" diyerek geçiştirmişti.

'KONUŞMAK İSTEMİYORUM' 

Banka reklamlarında boy gösteren ve son olarak '10 Bin Adım' dizisiyle adından söz ettiren Günaydın, oyunculuk yapmak isteyen sevgilisine sektörde yardımcı olup olmadığının sorulunca ise "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" yorumunda bulundu ve basın mensuplarının yanından hızlı adımlarla uzaklaşmıştı.

FOÇA'DA İNZİVAYA ÇEKİLDİ 

Bir süredir ortalarda görünmeyen Engin Günaydın, İzmir Foça'da milyonluk inzivaya çekildi. Yıllar önce aldığı villanın yanındaki mülkü de alan oyuncu, ikisini birleştirip, bahçesine havuz yaptırdı

VİLLASININ DEĞERİ 15 MİLYON TL 

Yılın büyük bir bölümünü burada geçiren Günaydın, sadece iş görüşmeleri için İstanbul'a geliyor. Foça'nın yerlisi olan oyuncunun villasının değerinin yaklaşık 15 milyon TL olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.