SON DAKİKA
Hava Durumu

Erkan Özerman hayatını kaybetti

Prodüktör ve organizatör Erkan Özerman, kanser nedeniyle 86 yaşında hayata veda etti

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Erkan Özerman hayatını kaybetti

'Best Model Of Turkey' yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman, pankreas kanserine yakalandığını ve kanserin karaciğerine yayıldığını açıklamıştı.

Bir süredir tedavi gören Erkan Özerman yaşamını yitirdi. Özerman'ın vefatını Film-San Vakfı duyurdu. Açıklamada, "Film-San Vakfı'nın kurucularından organizatör Erkan Özerman’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" denildi.

Erkan Özerman "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor" demişti.

Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi pek çok ismi sanat dünyasına kazandırmıştı.

ERKAN ÖZERMAN HAKKINDA

Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi ve Paris Siyasal Okulu'ndan mezun oldu.

Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yaptı. Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde de bulundu.

1976 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanlık görevlerini yürüttü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.