SON DAKİKA
Hava Durumu

Görüntüleri ortaya çıkan Şeyma Subaşı kovuldu!

Şeyma Subaşı'nın sevgilisiyle birlikte uyuşturucu kullanırken çekildiği iddia edilen görüntüler gündeme oturmuştu. Görüntülerin ardından Subaşı'ya kötü haber geldi. Subaşı'nın marka yüzü olduğu spor şirketi, tanıtım partisini iptal ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2022 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Görüntüleri ortaya çıkan Şeyma Subaşı kovuldu!

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, bir partide kaydedilen görüntüleriyle gündemde. Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı esnada çekildiği iddia edilen görüntüler tartışma konusu oldu.

Görüntülerin ardından Şeyma'ya ilk darbe anlaşma yaptığı şirketten geldi.  Subaşı'nın marka yüzü olduğu spor şirketi, tanıtım partisini iptal ettiğini açıkladı.Sabah yazarı Bülent Cankurt'un aktardığına göre, Şeyma, popülerliği sayesinde bir spor giyim markasının kreatif direktörü olmuştu ve geçtiğimiz cuma günü de imza attığı koleksiyonun tanıtımını yapacaktı.

GÖRÜNTÜLER SONRASI KOVULDU

Marka, aynı zamanda reklam yüzü olan Şeyma ile birlikte mağazasında tanıtım partisi verecekti. Ancak o görüntülerden sonra parti iptal oldu. Markadan, "Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız" diye bir mail geldi.Marka, Şeyma'yı devre dışı bırakıp başka bir şekilde tanıtım yapmaya çalışacak. Şeyma, daha önce de yeme-içme ve moda sektörlerinde girişimlerde bulunmuş ve başarısız olmuştu. Bu kez daha başarılı olup olmayacağı belli olmadan işi sona ermiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.