SON DAKİKA
Hava Durumu

Hamile Rihanna belirginleşen karnıyla görüntülendi!

En son 'Super Bowl' performansı ve doğum yaptıktan kısa bir süre sonra yeniden hamile olmasıyla gündeme gelen Barbadoslu şarkıcı Rihanna, sevgilisi ASAP Rocky ile kol kola yürürken görüntülendi. Dünyaca ünlü yıldızın karnını göstermek için bluzunu sıyırması ise gözlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Hamile Rihanna belirginleşen karnıyla görüntülendi!

Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini beklediğinin müjdesini vermişti. 13 Mayıs 2022'de doğum yapan şarkıcı, erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almıştı. ASAP Rocky ile 2020 yılından beri aşk yaşayan şarkıcı, mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

İKİNCİ BEBEĞİNE HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat'ta Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek; ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

KAMERALARA YAKALANDI

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, son olarak CaliforniaBatı Hollywood'daki Maxfield'de alışveriş yaparken kameralara yakalandı.

KOL KOLA YÜRÜDÜLER

İkinci çocuklarını bekleyen çift gülümseyerek ve kol kola yürürken görüntülendi. İkinci çocuğuna hamile Rihanna'nın ise karnını göstermek için bluzunu sıyırdığı dikkatlerden kaçmadı.

OĞLUNUN SEVİMLİ HALLERİ

Grammy ödüllü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda ise sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta annesiyle birlikte Oscar'a gidemeyeceği için üzülen oğlunun birkaç sevimli fotoğrafını yayınlamıştı. Ünlü isim, paylaşımın açıklamasına da; "Oğlum Oscar'a kendisinin değil de kardeşinin gideceğini öğrendiğinde..." diye yazmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.