SON DAKİKA
Hava Durumu

Hasan Can Kaya'nın prezervatif çıkışı!

Exxen'de yer alan Konuşanlar programında hem gelen konuklar anlattıklarıyla hem de Hasan Can Kaya yanıtlarıyla dikkat çekiyor. Hasan Can Kaya son bölümde de formundaydı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Hasan Can Kaya'nın prezervatif çıkışı!

Konuşanlar programında Hasan Can Kaya yine stüdyoyu kırdı geçirdi.

Bir kadın konuğun HPV konusu konuşulurken aşı fiyatını söylemesi ve pahalı bulmasına yanıt veren Hasan Can Kaya prezervatif yanıtıyla dikkat çekti. Kaya ayrıca herkesin aşı olmasını da tavsiye etti.

Zeynep adındaki kadın konuk "Staj yapıyorum bir hastanede doktor çok değişik kadın, yaşlı da. Beni yanında asistanı gibi kullanıyor bir hastalık var HPV, doktor her gelene onu yazıyor" deyince Kaya ise bu konuya dikkat çekmek istedi ve önemli de bir mesaj verdi.

"AŞIYI TAVSİYE EDİYORUM"

Hasan Can Kaya "O çok yaygın bir rahatsızlık erkekler taşıyıcı olabiliyor kadınlar ise rahim ağzı kanseri olabiliyor. Erkekler korunmazsa... Aşısı var bu arada bütün erkeklerin de olmasını tavsiye ediyorum" dedi.

O sırada bir konuk araya girerek "Kimisi de paralı ama 1000 TL civarı" deyince Hasan Can Kaya kendini tutamadı ve "12'li prezervatif 2 bin TL" dedi ve stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Kadın konuk ise aşının paralı olmasını saçma ve yanlış olarak değerlendirdi.

HPV NEDİR?

HPV, cinsel yolla bulaşan, oldukça yaygın görülen bir enfeksiyondur. Cinsel olarak aktif olan kişilerin yaklaşık olarak %50’si, hayatlarının bir döneminde HPV ile enfekte olurlar. Hiçbir belirtisinin olmaması, kişinin HPV enfeksiyonu taşımadığı anlamına gelmez. Ancak HPV virüsünün bazı tipleri kansere sebep olabilir. HPV aşısı, kişiye HPV virüsüne karşı bağışıklık kazandırarak HPV’nin yol açtığı kanserlere karşı koruma sağlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.