SON DAKİKA
Hava Durumu

İrem Derici şarkıcılığı önermiyor: "Çocuğum olursa doktor olsun"

Sosyal medya hesabından yaptığı samimi paylaşımların yanında dobralığıyla da adından bahsettiren İrem Derici, yine dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2025 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2025 15:54
Kaynak: Ensonhaber
İrem Derici şarkıcılığı önermiyor: "Çocuğum olursa doktor olsun"

"Kalbimin Tek Sahibine", "Yaz Gülü", "Ben Tek Siz Hepiniz" ve "Aşkımız Olay Olacak" gibi şarkılarla tanınan İrem Derici, sevgilisi Melih Kunukcu ile birlikteliğini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Açıklamaları, yaptıkları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan İrem Derici, önceki akşam hasta hasta sahneye çıktı.

"ALLAH KORUSUN"

Her fırsatta anne olmak istemediğini ifade eden şarkıcı, bu kez “Benim bir gün çocuğum olursa Allah korusun, şarkıcı olmasın! Gitsin doktor veya hakim olsun.” dedi.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.