SON DAKİKA
Hava Durumu

Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Kibariye (63), eşi ve kızının babası Ali Küçükbalçık'ın (43) adının ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:56
Kaynak: Bursada Bugün
Kibariye'den Ali Küçükbalçık cevabı: Her erkek yapar, yapmayan yok!

Kibariye, Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, son dönemde yeniden gündem olan sahne kıyafetleri hakkında konuştu.

"GIRTLAĞIMLA GÜNDEM OLMAK İSTİYORUM"

45 senedir yırtmaçlı bir elbisem bile yok. Ben fiziğimle değil, gırtlağımla gündem olmak istiyorum. Ekmeğimin peşindeyim, beni kimse ilgilendirmez.

"ANNEM BANA BÖYLE ÖĞRETTİ"

Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın adının sürekli ihanet ve dolandırıcılık haberlerine konu olmasıyla ilgili soruya da cevap verdi.

Kocasını çok sevdiğini belirten ünlü şarkıcı, "Her erkek yapar, yapmayan yok. Önemli olan benim düzgün durmam, bana annem böyle öğretti. Ben kocasını, çocuklarını, torununu çok seven bir kadınım" ifadelerini kullandı.

25 YILLIK EVLİLİK

1979-1996 yılları arasında Tunay Ürek ile evli kalan Kibariye, 1999'da Ali Küçükbalçık ile dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçının, bu ilişkiden Birgül adlı bir kızı bulunuyor.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.