SON DAKİKA
Hava Durumu

Müge Anlı'nın ezeli rakibi ekranlara dönüyor!

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olarak bilinen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in ezeli rakibi ekranlara dönüyor. Üstelik bu kez bambaşka bir şekilde...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2022 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Müge Anlı'nın ezeli rakibi ekranlara dönüyor!

Türk televizyon tarihinde 'Tatlı Sert' programıyla damga vuran Müge Anlı, 14 yıldır rakiplerini reyting listelerinde geride bırakıyor. 

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Anlı, milyonlarından gönlünde taht kurmayı başardı.

Ekranlarda alternatifsiz bir isim olarak kabul edilen Müge Anlı'nın ezeli rakibi ekranlara dönüyor. Artık Anlı’nın işi daha zor mu bilinmez ama iddialı isim bu kez bambaşka biri olarak ekranlara dönüyor.

Müge Anlı’nın 2008 yılından beri belirli aralıklarla karşısına çıkan ve en ezeli rakibi olarak bilinen Serap Ezgü, Gerçeğin Peşinde” programıyla yakında hafta içi her gün Star ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Yaşanmış hikayeleri konu alan program, faili meçhul dosyaların karanlık yüzlerini aydınlatmaya devam edecek. Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanları kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı ‘Gerçeğin Peşinde’ izleyenleri yine derinden etkileyecek.

Hafta içi her gün ekrana gelecek, Serap Paköz’ün sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

EN AZ 15 YAŞ GENÇLEŞTİ

57 yaşındaki ünlü sunucu Serap Paköz, geçtiğimiz sene Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirip, birçok estetik operasyon geçirmişti.

Ünlü sunucunun son görüntüsünü görenler gözlerine inanamadı. Paköz'e, "Maşallah", "Hep hep böyle kal", "En az 15 yaş gençleşti” yorumları yağdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.