SON DAKİKA
Hava Durumu

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, iddialara ne cevap verdi?

Son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmeyen Murat Dalkılıç'ın 2017 yılında boşandığı Merve Boluğur'un evinin bulunduğu sokakta görülmesi barışma iddiasını gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2023 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, iddialara ne cevap verdi?

Dalkılıç, iddiayı yalanlayarak çıkan haberi tiye alırken Boluğur da "Benim sokağımda başka kumral var" dedi.

Son olarak oyuncu Sitare Akbaş ile uzun süreli aşk yaşayarak ayrılan şarkıcı Murat Dalkılıç'ın 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı Merve Boluğur'un evinin bulunduğu sokakta görüntülenmesi kafaları karıştırdı. Geçtiğimiz sene birbirlerine karşılık göndermeler yaparak tartışan çiftin barıştığı iddia edilirken beklenen cevap da geldi.

BARIŞMA İDDİASINI TİYE ALDI

Haklarında çıkan barışma haberlerini tiye alan şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda "Nasıl yani? Ama böyle yarım anlatıyorsunuz siz de. Hevesimiz kursağımızda kalıyor anlatın şunu bir adam akıllı" dedi.

"BENİM SOKAĞIMDA BAŞKA KUMRAL VAR"

Kumral erkeklere karşı olan ilgisini her fırsatta dile getiren ve 53 evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan da hep "Kumralım" diye bahseden Merve Boluğur ise Instagram hesabının hikaye kısmından bir paylaşım yaptı. Kendi fotoğrafını paylaşan Boluğur, "Benim sokağımda başka kumral var" notunu yazarak barışma iddiasını yalanladı.

BOLUĞUR'UN SOKAĞINDA GÖRÜLDÜ

Murat Dalkılıç'ın sabah saatlerinde eski eşi Boluğur'un Beşiktaş'ta bulunan evinin sokağından çıkarken görüntülendi. Şarkıcının, o sokakta görünmesi ve hızlı adımlarla oradan ayrılması mahalle sakinlerinin de dikkatini çıktı. Mahalle sakinlerinin, "Acaba Merve ile Murat barıştı mı?" yorumları yapmasına sebep oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.