SON DAKİKA
Hava Durumu

Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde anıldı!

Müzik kariyerine 1965 yılında, Adana'da bir çay bahçesinde şarkılar söyleyerek başlayan Müslüm Gürses, ilk plağını 1968'de çıkardı. Unutulmaz parçalara imza atan sanatçı, şarkıcılığın yanında 40 sinema filminde kamera karşısına geçti. Müslüm Gürses hayranları, İzmir’de bir araya geldi. Pilav ve lokma hayrı yapan 'Müslümcüler', 10 yıl önce hayatını kaybeden merhum sanatçıyı andı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde anıldı!

Arabesk müziğin ustalarından olan ve hayranları tarafından 'Müslüm Baba' olarak anılan, 3 Mart 2013 tarihinde yaşamını yitirmişti. Usta sanatçı, vefatının 10'uncu yılında Türkiye’nin birçok yerinde anılmaya devam ediyor.

İzmir’deki Müslüm Gürses hayranları da merhum sanatçıyı unutmadı ve Bornova’nın Birlik Mahallesi’nde bir araya gelip pilav ve lokma döktürdü. Bu sırada Müslüm Gürses hayranları da Müslüm Baba’yı şarkılarını söyleyerek, yad etti.

"ONU ASLA UNUTMAYACAĞIZ"

Yıllardır Müslüm Gürses hayranlığı ile Muhterem Nur’un manevi oğlu olarak gördüğü Mehmet Kara, “Müslüm baba arabesk müziğinin babasıdır. Onu yaşatmaya devam edeceğiz. Onu asla unutmayacağız” dedi.

Gürses’in hayranları, eski dönemlere dayanan kasetleri de insanların görmesi için görücüye çıkarınca, bölgedeki vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.