SON DAKİKA
Hava Durumu

O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş çalmaya başlayınca olanlar oldu!

O Ses Türkiye'de eski jürilerden Ebru Gündeş'in şarkısını bir yarışmacı seslendirdi. Gündeş'in eski dostu Hadise şarkıyı duyunca yüzü düştü. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2025 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2025 11:01
Kaynak: Bursada Bugün
O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş çalmaya başlayınca olanlar oldu!

O Ses Türkiye programında yine dikkat çeken anlar yaşandı. Bir yarışmacı, yıllar önce Ebru Gündeş tarafından seslendirilen "Fırtınalar" adlı şarkıyı seslendirirken gözler Hadise'ye çevrildi.

Yarışmacının şarkıyı söylemeye başladığı andan itibaren Hadise'nin yüz ifadesi dikkat çekerken, Melike Şahin'in, Hadise'ye bakarak şarkıya eşlik etmesi izleyenler tarafından hemen fark edildi

Hadise'nin o anlarda yüzünün düşmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

HADİSE VE EBRU GÜNDEŞ NE YAŞADI?

Hadise, bir dönem Ebru Gündeş'in yakın arkadaşıydı ve birlikte jüri koltuğunda yer almışlardı. Ancak, Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile ilişki yaşadığına dair iddialar gündeme gelmişti. Hadise, hakkındaki bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış olsa da dostluk bitti.

Öyle ki bir dönem Ebru Gündeş jüriye dönünce Hadise'yi istememiş ve Hadise uzun süre jüride yer almamıştı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.