SON DAKİKA
Hava Durumu

Selin Şekerci: Ben güçlü kadınlar oynamayı seviyorum

Dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı, Kanal D'nin yeni dizisi 'Kraliçe', 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Selin Şekerci, Kraliçe dizisinde 'Zeynep' karakterini canlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Selin Şekerci: Ben güçlü kadınlar oynamayı seviyorum

Selin Şekerci, Kraliçe dizisinde 'Zeynep' karakterini canlandıracak.

"ZEYNEP'İN BİR SÜRÜ SOFİSTİKE DETAYI VAR"

Zeynep karakterinin kendisi ile benzerlikler taşıdığına değinen ünlü oyuncu, heyecanını şu sözlerle anlattı:

Ben güçlü kadınlar oynamayı seviyorum ve yine önüme oldukça güçlü bir karakter geldi. Zeynep'in bunun yanında bir sürü sofistike detayı da var. Zeynep'te kendimle ilgili de bir sürü şey buldum. Mesela Zeynep şifacı; otlarla bitkilerle ilgileniyor. Bunlar benim için çok tatlı detaylar. Bunları çalışabilirim, araştırabilirim. Ben böyle şeyleri seviyorum. Zeynep'le ilgili takılar yaptırdım, kostümlere aksesuar olsun diye. Çiçekleri araştırdım, 'ne neye iyi gelir' şeklinde. Zeynep içinde bir sürü şey bulabileceğim bir karakter. Benim de onun dünyasında yaşayabileceğim bir rol. Bu yüzden çok heyecanlıyım.

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alan Kraliçe dizisi, 22 Mart Çarşamba akşamı Kanal D'de.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.