SON DAKİKA
Hava Durumu

Survivor Adem Kılıçcı: Acun abiye kırgınım

'Survivor 2018' şampiyonu Adem Kılıçcı, 2022'de düzenlenen 'All Star'ın büyük finalinde, SMS sonucu Nisa Bölükbaşı'na kaybetmesi hakkında konuştu. Survivor Adem, fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'ya kırgınlığının nedenini de ilk kez anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:35
Kaynak: Bursada Bugün
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abiye kırgınım

Bu sezon 'All Star' formatında ekranlarda olan Survivor'da daha önce üç kez mücadele eden ve 2018'de Nagihan Karadere'ye karşı şampiyonluk kupasını kaldıran eski milli boksör Adem Kılıçcı, 'Katarsis' programına konuk oldu.

SON İKİNCİLİĞİ OLAY YARATTI!

Adem Kılıçcı, "Survivor'da önce ikinci, sonra şampiyon oluyorsun. All Star'da tekrar ikinciliğin var. Bu seneye ise katılmadın. Son ikinciliğin Türkiye gündeminde çok konuşuldu. Neler düşünüyorsun?" sorusunu yanıtladı.

"NİSA'NIN ŞAMPİYON OLMASINA SEVİNDİM"

Derler ya 'Rekabetin kirlenmemesi çok önemli' diye. Kirli bir rekabet vardı ama o rekabeti kirleten tam anlamıyla Nisa değildi. Zaman zaman çocukluklar yapardı, laf dalaşına girerdi, tuhaf tuhaf sözler ederdi. Ben bunları çok normal karşılayabiliyorum. Bunun daha inlerine girersek daha kötüsünü yapan insanlar vardı ve bunlar bir koloni halindeydi. Teker teker beni yarışmadan vazgeçirmek için o kadar çok uğraştılar ki. Bundan adım kadar eminim. Benim oradaki varlığım herkesi rahatsız ediyormuş. Bir ara gerçekten mobing yedim. Çok yıptandım, kendi içimde çok mücadele ettim. Nisa'nın şampiyon olamsı bana hiç koymadı. Hatta sevindim de. Ben kendime bir ikincilik yazsam, böyle bir ikincilik yazamam, senaristi ben olsam yazamam. 'Atakan, Ogeday ya da herhangi biri mi şampiyon olsaydı?' diye sorarsanız, kesinlikle Nisa'nın şampiyon olmasını isterdim. Net konuşuyorum, kulis yapmıyorum.

"TURABİ, NAGİHAN'IN ERKEĞİ"

Sunucu Gökhan Çınar'ın, fenomen yarışmada birlikte mücadele ettiği bazı kişileri kısa cümlelerle anlatmasını istedi. Survivor Adem'in cevapları dikkat çekti.

Nagihan: Şampiyon olsun da kurtulsak.

Atakan: Diablo.

Turabi: Nagihan'ın erkeği.

Sema: Dengesiz ama sevecen.

Ogeday: Biraz daha gelişmesi lazım.

Sabriye: Patavatsız.

Batuhan: Çok bilen.

"2017'DE BANA DÜŞMANLARDI"

All Star 2024'te Pınar Saka ile olaylı kavgası sonrası diskalifiye olan Sema Aydemir'e ayrı bir parantez açan eski şampiyon, "Ben Sema'yı severim. 2017'de zıt kutbum bir insandı, 2018'de onu kazandım. 2017'de (Ogeday şampiyon olmuştu) bana düşmanlardı, 2018'de ona kendimi tanıtabilme fırsatı buldum" dedi.

ACUN ILICALI'DAN ADEM'E: BATACAKSIN, PARANI ZİYAN EDECEKSİN

38 yaşındaki sporcu, Acun Ilıcalı'yı seviyor musun? sorusunu da çarpıcı bir cevap verdi.

Çok, seviyorum gerçekten. Ancak kırgınım biraz. Hayallerini gerçekleştirmiş biri Acun abi. Büyük bir rol model. Zamanında ona 'yapamazsın' dediklerinde başarmış birisi. Ben ona projemi (Türkiye'nin en büyük dövüş projesi diye bahsediyor) anlattığımda inanmadı ve 'Batacaksın, paranı ziyan edeceksin' dedi. Acun abinin kafa devamlı Survivor'da. Projemden bahsediyorum, mevzuyu kapatmaya çalışıyor. 'Ben senden bir şey istemiyorum. Anlatayım, bir dinle' diyorum. 'Hayallerini gerçekleştirmiş bir adamsın, sen yapma bari' dedim. O anlamda kırgınım. Bu sene Survivor'a gitmeme sebeplerimden biri de bu. En azından bana bir umut verebilirdi. 'İnşallah Adem, yapacaksın. Ben sana inanıyorum ama dikkatli ol. Bir şey olursa da bana haber ver' diyebilirdi. Hiç umursamadı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.