SON DAKİKA
Hava Durumu

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz, İtalya yolcusu

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Önceki gün birlikte görüntülenen çift, ilişkilerinin çok güzel gittiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz, İtalya yolcusu

Yasmin Erbil, geçtiğimiz aylarda yasak aşk dedikodusuyla gündeme gelmişti. Eski manken Cansu Nur Çufalı, sosyal medya hesabından eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç kadınla aldattığını öne sürmüştü. Çufalı, eşinin kendisini aldattığı kadınlardan birinin de Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil olduğunu iddia etmişti.

"ŞAKA MISINIZ SİZ?"

Tepkisini sosyal medyada dile getiren Yasmin Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90'larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" ifadelerini kullanmıştı.

BEĞENİ TOPLADI

Babası kadar gündem olan Yasmin Erbil, bir süredir Yiğit Poyraz ile beraber. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Survivor Yiğit ile poz veren Erbil'e takipçilerinden beğeni yağmıştı.

EL ELE MAĞAZA TURU

Milliyet'in haberine göre; Yasmin Erbil, önceki gün sevgilisi Poyraz Yiğit ile Akmerkez'de görüntülendi. Ünlü çift, AVM'de el ele kendisini çeken basın mensuplarına poz verdi.

AŞK TAZELEYECEKLER

İlişkilerinin çok güzel gittiğini söyleyen Yasmin Erbil, bir hafta tatil için İtalya'ya gideceklerini söyledi. İkili, daha sonra mağazaları gezerek alışverişin keyfini çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.