SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacakaya Yeni Yıla Büyüme Hedefiyle Giriyor!

Kahraman Grup, yüzde yüz yerli sermaye ile 2007 yılında Bursa’da kurulan Karacakaya Doğal Kaynak Suları’nın tüm hisselerini bünyesine kattı. Kahraman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kahraman, iyi kaynak seçimi, eşsiz lezzeti ve doğal mineralli yapısıyla su sektöründe kısa sürede marka olduklarını vurgularken 2023 yılına yeni büyüme hedefleriyle girdiklerini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Karacakaya Yeni Yıla Büyüme Hedefiyle Giriyor!

Yüzde yüz yerli sermaye ile 2007 yılında Bursa’da kurulan Karacakaya Doğal Kaynak Suları’nın tüm hisseleri Kahraman Grup bünyesine geçti. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Kahraman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kahraman, Karacakaya Doğal Kaynak Suları’nın Kahraman Grup bünyesine katılmasının sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynaklardaki büyüme stratejisinin önemli bir hamlesi olduğunu söyledi. Karacakaya Doğal Kaynak Suları’nın 2007 yılında yüzde yüz yerli sermayeyle kurulduğuna ve kısa sürede Türkiye’de dikkat çeken bir markaya dönüştüklerini vurgulayan Kahraman, “Karacakaya, 2007 yılında Uludağ’ın zirvesinde, Soğukpınar köyünde doğal suyun çıktığı noktada kuruldu. Uludağ’ın zirvesinde, 1450 metre yükseklikte bulunan Karacakaya Su dolum merkezi, borularla taşıma yapmadan, suyu kaynağından direkt olarak şişelemektedir. Markamızın kuruluşunun bir su markası için kısa sayılabilecek bir geçmişi olmasına rağmen  iyi kaynak seçimi, eşsiz lezzeti ve doğal mineralli yapısıyla su sektöründe Türkiye'de satışları en hızlı büyüyen firma olmayı başarmıştır.” dedi.

2023 YILINA BÜYÜME HEDEFİYLE GİRİYORUZ

Karacakaya’nın başta Bursa ve İstanbul olmak Marmara Bölgesi’nde yaygın bir dağıtım ağı olduğuna dikkat çeken Kahraman, “Önceliğimiz her zaman insan sağlığını korumaktır. Bugüne kadar tüm yatırımlarımızı da bu doğrultuda gerçekleştirdik. Pandemi döneminde daha önce hiç olmadığımız bölgelerden dahi yoğun talep aldık. İnsanlarımızın bu talebi bizi cesaretlendirdi. Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan bir Türk markası olan Karacakaya Doğal Kaynak Suları artık Kahraman Grup çatısı altında cesur bir büyüme hamlesiyle 2023 yılını karşılayacak. Bu doğrultuda ağımızı daha da genişletip çeşitliliğimizi artırmayı planlıyoruz. Bursa Türkiye’nin en kıymetli su kaynaklarına sahip bir kenttir. Amacımız önce kaynaklarımızı korumak sonra bu kaynakları halkımızla buluşturmaktır.” İfadelerini kullandı.

MARKAMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Özellikle pandemi dönemiyle dijital pazarlamanın öne çıktığını vurgulayan Kahraman, “Tüketicileri en kısa yoldan en sağlıklı suyla buluşturmak ve hizmetimizde hiçbir kesinti olmaması için geniş bir bayi ağı ile talepleri karşılıyoruz. Yeni dönemde ise dijital pazarlamaya ağırlık vereceğiz. Bu kapsamda 2023 markamız için bir yenilenme ve modernleşme yılıdır. Dijitale özel kampanyalarla tüketicilerimizin en kolay şekilde Türkiye’nin en doğal kaynak suyuna ulaşabilecekler. Aynı zamanda tüm ülkemizde yoğun bir talep görüyoruz. Bu talepleri karşılamak için öz kaynak yönetimini doğru dizayn edip markamızı geleceğe hazırlayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.