SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli: Milletimizin gönlündeki aday Erdoğan'dır

MHP lideri Bahçeli, 28 Mayıs'ta vatandaşlara sandığa gitmeleri konusunda çağrıda bulundu. Bahçeli, milletin gönlündeki adayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu da vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bahçeli: Milletimizin gönlündeki aday Erdoğan'dır

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; 102 günde bu felaketten bu şekilde çıkan ülke Türkiye'den başka yoktur. Bu hizmetin devamında yarar vardır. Şu an bir seçim süreci yaşanmaktadır. Seçim sürecinin birinci aşaması 14 Mayıs akşamı netleşmiş. İkinci aşaması 28 Mayıs'ta gerçekleşecektir. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adıyaman'da konteyner kent ziyaretinde vatandaşlara hitap etti. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; 

Muhterem Adıyamanlılar öyle önemli günler vardır ki... Çok düşünüp öyle karar verilmeli. 6 Şubat felaketinin ardından enkazlar kaldırılmış, barınma ihtiyaçları önce çadırlar sonra konteynerler olarak hayata geçirilmiş daha sonra da konut çalışmasıyla da depremin bütün felaketlerini ortadan kaldıracak bir karar olmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde başta Erdoğan olmak üzere onunla birlikte çalışanlar, bakanlar, halkımız üzerine düşeni gerçekleştirmişlerdir.

102 günde bu felaketten bu şekilde çıkan ülke Türkiye'den başka yoktur. Bu hizmetin devamında yarar vardır. Şu an bir seçim süreci yaşanmaktadır. Seçim sürecinin birinci aşaması 14 Mayıs akşamı netleşmiş. İkinci aşaması 28 Mayıs'ta gerçekleşecektir. 

"MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEKİ ADAY ERDOĞAN'DIR"

28 Mayıs'a doğru gelinmektedir. 28 mayıs ise mührün vurulduğu gün olacaktır. Bu mühür Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamını, bugüne kadar yağılan hizmetlerin aksamaması için. Bir zafere damga vurmak olmalıdır. İki aday var ama milletimizin gönlündeki aday sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yoluna devam ettirmek için, bugüne kadar yapılmış hizmetleri saürdürmek için 28 Mayıs seçimleri çok daha önem arz etmiştir.

Mührü elinize alın, koşa koşa sandığa gidin. 28 Mayıs'ta mührü elinize alacaksınız, iki adaydan Recep Tayyip Erdoğan'a 'yoluna devam et' diyeceksin. İstanbul'un fethinde yola devam diyeceksiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.