SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu'nda konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı Genel Kurulu'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle muhabbetle selamlıyorum. İlim Yayma Vakfı'nın 52. Genel Kurulu münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Vakfımızın çatısı altında hizmet etmiş tüm yöneticilerimize gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin şahsında tüm ilim yayma camiasının Ramazanı Şerifini tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum.

Ülkemizin 11 vilayetindeki depremler 85 milyonun gönlüne bir kor gibi çöktü. Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımızla beraber Kahramanmaraş ve Hatay'ı tekrar ziyaret ettik. Temelini attığımız konutların yeşeren umutları daha da güçlendireceğine inanıyorum. 

Burada sizlerin vasıtasıyla ifade etmek istiyorum bizler dayanışmanın gücüne inanan bir milletin ümmetin çocuklarıyız. Bizi biz yapan bu kadim değerler hamdolsun hala çok güçlü şekilde yaşatılıyor. Ekonomik durumu ne olursa olsun Anadolu insanı elindeki ve avucundakini paylaşmayı sürdürüyor, deprem bölgesindeki kardeşlerini unutmuyor. Arama kurtarmadan gıda ve erzak teminine kadar her alanda vakıflarımız aktif bir şekilde sahada koşturuyorlar. Depremin yaralarının bir an önce sarılması için canla başla çalışıyorlar. Şov yapmadan gurur verici işlere imza atıyorlar. Tüm vakıf ve derneklerimizi tebrik ediyorum.

Tek parti faşizmi ile yaşayan bir avuç kendini bilmezin, sizlerin bu samimiyetinden rahatsızlık duyduğunun farkındayız. Bu asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyoruz. İnsanımız kimin ne yaptığını iyi görüyor. Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz başta olmak üzere milletimiz kimin ne yapmak istediğini iyi biliyor.

Zehirli dilleriyle kuru gürültüyle bizi yolumuzdan döndürebileceklerini düşünenlere asla boyun eğmeyiz. Umudunu bize bağışlamış hiçbir kardeşimizin karşısında mahcup olmama zorunluluğumuz var, tehditlere boyun eğmeyiz. Ülkemize ve millerimize hizmet mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz.

Mazlumları asla yalnız bırakmayacak, aşkla çalışmaya devam edeceğiz. 

Ayaklarını, kollarını kaybeden Aleyna'mız var. Aleyna annesini ve babasını da kaybetti. Ne büyük bir imtihan. Bütün bu imtihanları aşacağız. Son günlerde daha iyi anladık ki aslında hepimiz birer faniyiz, bir can taşıyoruz onun da ne zaman alınacağını bilmiyoruz. Yarına çıkıp çıkmayacağımızın bilgisine sahip değiliz. Aslolan Allah'ın verdiği can emanetini hakkıyla teslim etmek ve gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.