SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Montajcı sahtekar

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Haydi, haydi türü. Ama montaj, ama şu, ama bu... PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler." dedi. Bu anları sosyal medyadan paylaşan Kılıçdaroğlu paylaşımına "Montajcı sahtekar." notunu düştü.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Montajcı sahtekar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci turda kendisini destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan'a teşekkür etti. TRT ortak yayınında gündemi değerlendiren Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"PAZARLIK OLMADI"

Sinan Bey'le buradaki ofisimizde bir görüşme yapmıştık. Bugün de bizi ve Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini beyan etti. Kendisine şahsım ve bütün yol arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sinan Bey ile aramızda bir pazarlık kesinlikle olmadı. Bir Afet Bakanlığı kurulması gündeme gelebilir. Mültecilerin kısa zamanda güvenli geri dönüşü için çalışıyoruz. Suriye'nin kuzeyinden askeri çekmek güvenlik zafiyeti oluşturur. Biz başından beri insani yaklaştık, ülkemize yakışanı yapacağız.

"MUTABIK KALIYORUZ"

Mutabık kaldığımız konulardan en önemlisi de Anayasa'nın değişmezleri. Bunlar bizim kırmızı çizgimiz dolayısıyla bunlarda da mutabık kalıyoruz.

"OĞAN'IN LİNÇ EDİLECEĞİNİ TAHMİN EDİYORDUK"

Muhalefetin Sinan Oğan Bey'i linç edeceğini tahmin ediyorduk. Sinan Bey'e yönelik lince milletimiz 28 Mayıs'ta cevabını verecek. Muhalefetin kırk yıllık tutumu değişmez. Birinci tur öncesi vadettiklerini unuttular mı? Benim milletim bu söylemleri yutmaz, 2. turda da gereğini yapacak. Milliyetçilerin adresi Cumhur İttifakı'dır, milletim de farkında. 

"AMA MONTAJ AMA ŞU AMA BU..."

Abdülkadir Selvi "Konuşmanızda iki kere 'video çekmişlerdir' dediniz. Kim neyle video çekti anlamadım" demesi üzerine Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var" dedi!Yaşanan sessizliğin ardından Erdoğan, "Ama montaj, ama şu, ama bu" diye devam etti.

MONTAJCI SAHTEKAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayında, "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Haydi, haydi türü. Ama montaj, ama şu, ama bu... PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler." dediği videoyu alıntılayan CHP lideri "Montajcı sahtekar." dedi.

İMAMOĞLU: BİR MÜSLÜMANA ASLA YAKIŞMAYAN BU İFTİRA AYAKLARINA DOLANDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da Erdoğan'ın "montaj" sözlerine ilişkin, "Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan, mitinglerde millete gerçek gibi gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu videosunun montaj olduğunu canlı yayında itiraf etti. Bir müslümana asla yakışmayan bu iftira ve kumpas kampanyası ayaklarına dolandı. Montaja, iftiraya ve kumpasa bu milletin ahlakı, vicdanı ve feraseti geçit vermeyecek." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.