SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Çakar: Sinirlerim kalktı Montella'nın yediği halt halt değil

A Milli Takımımız'ın Kosova'yı yendiği maçı değerlendiren Ahmet Çakar, teknik direktör Vincenzo Montella'yı eleştirdi. Çakar, Dünya Kupası'nda milli takımımızın yer aldığı gruptaki rakipleri de değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2026 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2026 11:06
Kaynak: Bursada Bugün
Ahmet Çakar: Sinirlerim kalktı Montella'nın yediği halt halt değil

A Milli Takımımız, Kosova'yı deplasmanda 1-0 yenerek Dünya Kupası finallerine katılmaya hak kazandı. Milliler, Dünya Kupası'nda ev sahibi ABD, Avustralya ve Paraguay'la aynı grupta yer alacak. Maç tarihleri ve saatleri şöyle:

13 Haziran 07.00 Türkiye Avustralya
19 Haziran 07.00 Türkiye-Paraguay
25 Haziran 05.00 Türkiye-ABD

"SİNİRLERİM KALKMIŞ DURUMDA"

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, maçtan sonra Skyspor'da katıldığı yayında Montella'yı eleştirirken, rakipleri de değerlendirdi.

Çakar şunları söyledi:

"Bu 90 dakika hayatımda seyrettiğim en zor 90 dakika. Sinirlerim kalkmış durumda. Montella beyefendiliği ile oyuncu ilişkileriyle dört dörtlük ama bugün yediği halt halt değil. Yediği halt halt değil. Dakika 83. 1-0 öndeyiz. Zorlanıyoruz ikiyi bulmakta. Bitsin diyoruz. Dakika 83 demek 13-14 dakika daha süre var demek. Birden Hakan Çalhanoğlu gibi bir organizasyon liderini, Arda Güler gibi aralara oynayabilecek yetenekli adamı oyundan alıyorsun. Güzel. 2 maç olsa anlarım. Bir de bunun İstanbul ayağı olsa... Peki soruyorum oldu da adamlar attı. O yine 80 küsurde Uğurcan çıkardı, gol olsa ne olacak?
Dünya Kupası'ndaki rakiplere gelince... Paraguay kimse haritada yerini gösteremez. Avustralya eti ne budu ne? Bir de Amerika ev sahibi. 3 takım da bizden aşağıda. 3 takım da Kosova'dan daha iyi değil. Birinci hedef; görev tamamlandı. Bunu bir yaşayalım. Bundan sonra planımızı sabaha karşı namaza müteakip oynanacak bu mazlara verelim. Bu gruptan çıkmak zor değil."

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.