SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı

Süper Lig'de seri galibiyetler alarak çıkşa geçen Beşiktaş'ta gelecek sezon planlaması sürüyor. Yönetim, N'Koudou, Welinton ve Maxim ile yollarını ayırmaya hazırlanırken Saiss'e yüksek bir teklif gelirse yol ayrımına gidecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı

Süper Lig'de art arda aldığı galibiyetlerle muhteşem bir hız yakalayan Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için sıkı çalışmalarına da devam ediyor. Bu hedef ışığında Siyah-Beyazlılarda sezonun bitimiyle birlikte yolların ayrılacağı isimler büyük ölçüde netleşti. Sezon sonunda sözleşmeleri tamamlanacak isimlerde N'Koudou, Welinton ve Maxim ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

N'Koudou ve Welinton'un perfromansını beğenmeyen ve son dönemde forma vermeyen teknik direktör Şenol Güneş, iki isimle sözleşme uzatılmasını istemedi. Kiralık sözleşmesi biten Maxim'in kalma şansı ise zayıf görünüyor. Beklentilere tam olarak yanıt veremeyen Rumen futbolcunun Gaziantep FK'ya dönmesi bekleniyor. Ancak düşük bir bonservis bedeli ile transfer durumu söz konusu olursa rotasyon için takımda tutulma olasılığı bulunuyor. Sezon başında Alanyaspor'dan kiralanan Tayfur'un da bonservis ücreti 750 bin euro seviyesine inerse Beşiktaş, oyuncuyu elinde tutacak.

Siyah-Beyazlılar, İngiltere'ye dönmek isteyen Romain Saiss'e transfer görüşmeleri için izin verdi. Kartal, B Planı olarak 1+1 yıllık daha sözleşmesi olan Saiss'i de kadroda tutmayı planlıyor. İngiltere'ye dönme isteği bulunsa da 4-5 milyon euro düzeyinde teklif gelmezse Faslı oyuncuya izin verilmeyecek. Bu arada topuğundan sakatlanan Saiss Konyaspor ile yapılacak son maçta oynamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.