SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor seriyi sürdürmek istiyor

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Bursaspor bugün 24’üncü haftanın ertelemesinde deplasmanda Sivas Belediye ile karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar’ın zorlu mücadelesi saat 14.00’te başlayacak. Yeşil Beyazlılar’da tek hedef ilkyarıda yarım düzine gol attıkları rakibini sahasında da mağlup etmek.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursaspor seriyi sürdürmek istiyor

 6 MAÇTA 11 PUAN TOPLADI

Bursaspor TFF 2. Lig’in 24’üncü haftasının erteme maçında bugün deplasmanda Sivas Belediye ile karşılaşacak.

Son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve oynadığı 6 maçta hanesine 11 puan yazdıran Yeşil Beyazlılar çıkış trendini Sivas’ta da sürdürme amacında.

Bursaspor, küme düşme potasında yer alan rakibini yenerek alt sıralardan biraz daha uzaklaşma parolasıyla sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar’ın Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’ndeki maçı saat 14.00’te başlayacak.

ÖZER VE CENK SİVAS’A GİTTİ

Fuchs Sports’un şifreli olarak ekranlara getireceği karşılaşmayı Karabük Bölgesi B Klasman Hakemi Mustafa Hakan Elder yönetecek. Bursaspor’da kart cezaları sona eren Kubilay Sönmez ve Emre Tepegöz kadroda yer alıyor. Sakatlığını atlatan takım kaptanı Enver Cenk Şahin ve Özer Hurmacı da teknik direktör İsmail Ertekin tarafından kadroya alındı.

Her iki futbolcunun maça ilk 11’de başlaması bekleniyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı Bursaspor 6-1 kazanmış, Enver hat-trick yapmıştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.