SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'un 6-0'lık zaferinin şifresi

Bursaspor’da Çorum FK yenilgisi sonrası teknik direktör Tahsin Tam önlerindeki 48 saatlik dilimde takımına Sivas Belediye maçının taktik planı anlattı. İki oyuncunun mevkilerindeki değişiklik galibiyette önemli rol oynadı. Tahsin Tam direktiflerini yerine getiren ve maçı 6-0 kazanan oyuncularını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursaspor'un 6-0'lık zaferinin şifresi

Bursaspor TFF 2. Lig’in 5’inci haftasında Sivas Belediyespor’u 6-0 yenerken, galibiyette teknik direktör Tahsin Tam’ın uyguladığı taktik plan ve oyuncuların buna gösterdikleri reaksiyon önemli rol oynadı.

BERAT KANATTA OYNADI

Hafta içinde oynanılan Çorum FK maçından hemen sonra Sivas Belediyespor maçına odaklanan Tahsin Tam ekibiyle birlikte oynayacakları müsabakanın taktik planını yaptı. Buna göre, santrfor bölgesinde istenilen verim alınamayan Berat Altındiş ilk etapta kanata çekildi. 

İLK TEBRİK TAM’DAN

Savunmanın arkasına sarkan ve bu özelliğiyle bilinen Enver Cenk Şahin ileride tek adam olarak görev yaptı. Maçı 3 golle tamamlayan Enver Cenk Şahin, Tahsin Tam’ın tüm direktiflerini yerine getirdi. Bu iki mevkisel değişikliğin yanı sıra Kubilay’ın orta sahada toparlayıcı rolü üstlenmesi, genç oyuncuların da ilk dakikadan itibaren rakibe uyguladıkları baskı galibiyeti kolaylaştırdı. Tahsin Tam maçın ardından tüm oyuncularını taktik planı harfiyen uyguladıkları için tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.