SON DAKİKA
Hava Durumu

Erkan Öncel'den benzinlik açıklaması

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, benzinlik istasyonunun satışından 250 milyon lira gelir elde etmeyi hedeflediklerini, ancak kongre yaklaştığı için satış yapmayacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 13:40
Kaynak: Bursada Bugün
Erkan Öncel'den benzinlik açıklaması

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, kulübün satışa çıkarılan benzinlik istasyonuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Satış için 250 milyon lira gelir elde etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Öncel, kongrenin yaklaşması nedeniyle bu satışı, seçim öncesi gerçekleştirmenin kendilerine yakışmayacağını söyledi.

"HEDEF 250 MİLYON LİRA AMA..."

Genel Sekreter Erkan Öncel, benzinlik satışıyla ilgili gelişmeler konusunda şunları söyledi:

"Benzin istasyonu için çok mücadele ettik. Siyasi iktidar bize çok büyük desteği oldu. Satışın engellenmesi konusunda Ziraat Bankası'na çok ciddi baskılar yapıldı. Satış iptal oldu. 250 milyon lira civarı bir gelir elde etmeyi hedefledik. Satılması durumunda 2 yıl boyunca yatırımcı firma da burayı kullanmayacaktı. Çünkü şu an kiracı olarak Petrol Ofisi firması var. Müşteri de oluşturduk. Ama geldiğimiz noktada zaman çok daraldı. Kongre de var. Biz bu durumu kullanmak istemiyoruz. Bize yakışmaz. Bursaspor'un tek varlığı burası. Belki Bursaspor'un malı olarak kalır. İnşallah böyle bir şey olur. Mayıs ayı sonunda tekrar satışı olacak. Eğer satılırsa Bursaspor buradan pay alamaz, o zaman da yazık olur."

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.