SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Başakşehir'le oynayacağı Süper Lig maçına hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2025 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2025 20:39
Kaynak: Ensonhaber
Fenerbahçe, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'in 35. haftasında 9 Mayıs Cuma günü Başakşehir'e konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda core hareketleriyle başladı.

Sahada ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam eden idman, pas organizasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK

Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlayan ve 60 dakikanın üzerinde süre alan futbolcular, yenilenme ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla Başakşehir müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.