SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe'nin rakibi Kayserispor'un uçağına yıldırım isabet etti!

Süper Lig'in 36. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Kayserispor'un uçağına yıldırım isabet etti. Sefer iptal edildi. Kafile, Kayseri'ye zorunlu iniş yaptı. Bekleyiş sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 19:47
Kaynak: Bursada Bugün
Fenerbahçe'nin rakibi Kayserispor'un uçağına yıldırım isabet etti!

Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçlar aynı gün, aynı saatte oynanacak. Hem şampiyonluk mücadelesi hem de kümede kalma savaşında hatanın telafisinin olmadığı haftalara girilirken lider Galatasaray, Fatih Karagümrük'le kozlarını paylaşacak. İkinci Fenerbahçe ise Kayserispor'la kapışacak.

Tüm maçlar yarın 19.00'da

Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk için yarışıyor, rakipleri; Karagümrük ile Kayseri de kümede kalma adına ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Süper Lig'deki tüm maçlar yarın 19.00'da oynanacak.

Sefer iptal edildi

Fenerbahçe - Kayserispor mücadelesi öncesinde ise korku dolu anlar yaşandı. Kayserispor kafilesi kritik mücadele için İstanbul'a gelecekti. Kalkış yapan uçağa yıldırım isabet edince sefer iptal edildi. Kafile, Kayseri'ye zorunlu iniş yaptı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Değerli kamuoyu; Fenerbahçe takımı ile karşılaşacak Kayserispor'umuzun İstanbul seferini yapan uçağına 2 kez yıldırım isabet etti, Erkilet havalimanına dönen uçakta test süreçleri devam etmektedir. Oyuncularımızın durumu iyi ve kafilemiz havalimanında seferin yeniden düzenlenmesini beklemektedir. Camiamıza büyük geçmiş olsun.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.