SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe'ye talih kuşu! 20 milyon Euro...

Süper Lig'de ikinci sırada yer alan, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul'da turu geçmek için her yolu deneyecek olan sarı-lacivertliler, Avrupa'nın dev ekibinin yetkililerini Kadıköy'de ağırlayacak. Sarı-lacivertlilerin yıldızı için teklifi yapan Avrupa devi, transfere nokta koymak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Fenerbahçe'ye talih kuşu! 20 milyon Euro...

Fenerbahçe'de bu sezon 33 resmi maçta forma giyen ve takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu'na Napoli'nin ardından Ajax da talip oldu.

23 yaşındaki futbolcuyu, Sevilla ile oynanan ilk maçta tribünden izleyen Hollanda ekibi, Kadıköy'deki rövanş için de rezervasyon yaptırdı.

KAPIYI 10 MİLYON EURO'DAN AÇACAKLAR

Sarı-lacivertli kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Ferdi için 10 milyon Euro ile kapıyı çalacak olan Ajax, bonuslar ve sonraki satıştan payı da sözleşmeye koymak istiyor.

Ancak Fenerbahçe yönetimi, genç yeteneği için rakamı 20 milyon Euro olarak belirledi. Pazarlık konusunda da taviz vermemeye kararlı.

Milli takımda da forma giyen Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 1 gol atıp 3 de asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.