SON DAKİKA
Hava Durumu

Hakan Çalhanoğlu'nun Pirlo'ya hayranlığı

İtalya Serie A'da Inter forması giyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile karşılaşacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Hakan Çalhanoğlu'nun Pirlo'ya hayranlığı

İtalyan devi Inter'de forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ilk maçında 1-0 yendikleri Porto ile Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında karşı karşıya gelecek. 

Kritik maç öncesi görüşlerini aktaran Hakan Çalhanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

'ÇEYREK FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ'

İtalyan basınında yer alan habere göre Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleri hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Şampiyonlar Ligi'ndeki ilerlememiz her zaman olumlu olduğu için bunun hakkında konuşmak istemiyoruz. Güçlü takımlara karşı her zaman iyi oynadık. Çeyrek finale çıkmak istiyoruz, hedefimiz bu." sözlerini dile getirdi.

'KULÜP İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ'

Porto ile karşılaşacakları maçın önemine de değinen Milli yıldız, "Yarın sadece biz oyuncular veya teknik direktör için değil, genel olarak kulüp için çok önemli olacak. Biliyoruz ki yarın zorlu bir maç olacak." dedi.

Porto'ya karşı atmosfere hazır olacaklarını da aktaran Çalhanoğlu, "Atmosferin nasıl olduğunu zaten biliyorum. Takım arkadaşlarım şimdiden maça hazırlar. Herkes son dakikaya kadar elinden gelenin en iyisini yapacak. Portekizlileri iyi bilirim, bunu büyük bir saygıyla söylüyorum." ifadelerini kullandı.

PİRLO'YA ÖVGÜLER

Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo'ya olan hayranlığını da gizlemeyen başarılı futbolcu, İtalyan efsaneyi idolü olarak gördüğünü şu sözlerle belirtti: "Pirlo'yu çok seviyorum, o benim idolüm. Ama kendimden bahsetmeyi sevmiyorum, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.