SON DAKİKA
Hava Durumu

Jorge Jesus ile Emre Belözoğlu transferde karşı karşıya!

Giresunspor mağlubiyetine rağmen Dünya Kupası arasında en yakın rakibi Galatasaray'ın 2 puan önünde giren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. İddialara göre Jorge Jesus ile Emre Belözoğlu, yıldız futbolcunun transferinde karşı karşıya gelebilir. İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Jorge Jesus ile Emre Belözoğlu transferde karşı karşıya!

Fenerbahçe ’de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertliler, sadece Ocak ayında yapılacak hamlelere odaklanmış değil. Fenerbahçe, Jorge Jesus’un da beğendiği yıldız oyuncu için sezon sonunda hamle yapmaya hazırlanıyor.

İZİN BİTİYOR

Fenerbahçe, sezonun ilk bölümünde tam 25 maça çıktı. Fazlasıyla yorulan Sarı-Lacivertliler için Dünya Kupası arası tam anlamıyla ilaç oldu. Jorge Jesus, bu periyotta öğrencilerine 12 gün izin vermişti. Sarı-Lacivertli futbolcuların tatili bugün bitiyor.

Dünya Kupası’ndaki Batshuayi ve Valencia dışındaki tüm oyuncular bugün Samandıra’da toplanarak akşam saatlerinde yapılacak antrenmanla yeniden çalışmalara başlayacak.

ANTALYA KAMPI

Sarı-Lacivertliler’in yaklaşık 39 günlük arada kamp yapıp yapmayacağı belirsizdi. Jorge Jesus, bu konudaki kararını sonunda verdi. Portekizli teknik adam, İstanbul dışında kamp yapılmasını talep etti. Bunun üzerine hızla organize çalışmalarına başlayan Fenerbahçeli yetkililer, 5-12 Aralık’ta Antalya’da kampa girilmesi için gerekli ayarlamaları yaptı. Kanarya’nın burada hazırlık maçı da oynayacağı öğrenildi.

TRANSFERDE SÜRPRİZ HAMLE

Sarı-Lacivertliler transfer çalışmalarını sadece ocak ayını düşünerek yapmıyor. Sezon sonu için de planlamalar başladı. Fenerbahçe’nin gündemine sürpriz bir isim girdi: Bertrand Traore..

EMRE BELÖZOĞLU HIZLI DAVRANMIŞTI

Yıldız futbolcu, sezon başında da Kanarya’nın takip ettiği oyuncular arasındaydı. Ancak Emre Belözoğlu'nun teknik direktörü olduğu Başakşehir hızlı davranarak 27 yaşındaki futbolcuyu Aston Villa’dan 1 yıllığına kiraladı. Sarı-Lacivertliler, buna rağmen Burkina Fasolu yıldızdan vazgeçmiş değil.

Fenerbahçe’nin oyuncu izleme komitesi, Başakşehirli futbolcuyu yakından takip ediyor. Jorge Jesus’un da beğendiği Traore, bu sezon Başakşehir ile çıktığı 16 maçta 3 gol atıp, 1 asist yaptı.

ASTON VİLLA SATMAK İSTİYOR

Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncunun Başakşehir’de sergileyeceği performansa göre sezon sonunda harekete geçebilir. Traore, her iki kanadın yanı sıra forvette görev yapabiliyor. Yıldız futbolcunun Aston Villa ile olan sözleşmesi 2024’te sona erecek. Ancak İngiliz ekibi, kadroda düşünmediği ve vergilerle birlikte maaşı 4.2 milyon Euro’yu bulan oyuncuyu önümüzdeki yaz bonservisiyle göndermek istiyor.

Başakşehir, geçen sezon Villa’dan Trezeguet’yi kiralamış, Mısırlı oyuncuyu bu sezon Trabzonspor transfer etmişti.

LİSTEYE EKLENDİ

Fenerbahçe, bu sezon Aston Villa’dan Başakşehir’e kiralanan yıldız futbolcuyu listeye ekledi. Sarı-Lacivertliler, kanatlarda ve forvette görev yapan Burkina Fasolu oyuncunun performansını takibe aldı. Yönetim, Traore için sezon sonunda hamle yapmayı planlıyor.

18.5 MİLYON EURO ÖDENDİ

Aston Villa, Lyon’da çok başarılı bir performans sergileyen Traore’yi 2020-21 sezonunun başında 18.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattı. Başarılı oyuncu için İngiliz ekibinde işler iyi gitmedi. Özellikle peş peşe yaşadığı sakatlıklar, Traore’nin form tutmasının önüne geçti.

Aston Villa şimdi Burkina Fasolu futbolcuyu aldığının çok daha altında bir bedelle göndermeye hazır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.