SON DAKİKA
Hava Durumu

Kazanmak adına her şeyi yapacağız!

Amedspor, Bursaspor maçının hazırlıklarını çift kale maç yaparak tamamladı. Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım da kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Kazanmak adına her şeyi yapacağız!

Amedspor Kulüb Başkanı Selahattin Yıldırım, zorluk derecesi üst seviyede bir maç oynayacaklarını söyledi.

EV  SAHİBİ  AVANTAJI  İLE  SAHAYA  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ

Başkan  Yıldırım, “Pazar günkü rakibimiz olan Bursaspor’un bulundukları yeri bizleri kesinlikle ilgilendirmiyor. Bizler sahaya çıkıp galibiyet için oynayacağız. Kendi sahamızda oynadığımız için çok zor bir karşılaşma oynayacağız. Zor ama bir o kadarda güzel ve keyifli bir maç bizleri bekliyor, “Rakibimiz Bursaspor bizim gibi zirve mücadelesi veriyorlar. Bizler ev sahibi olmanın da avantajı ile sahaya galibiyet için çıkacağız.’’ dedi.

KENDİ SAHAMIZDA KAZANIP PUAN FARKINI AÇMAK  İSTİYORUZ

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “Kesinlikle ama kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak adına da her şeyi yapacağız. Hafta sonunda kendi sahamızda dirençli bir takıma karşı oynayacağız. Kompakt oynamaya çalışan bir takım. Biz de kazanmak zorundayız. Bizimde içerde bir skor başarımız var. Bu skor başarısını, oyun istikrarını devam ettirmek zorundayız kendi sahamızda. Kazanıp 9 puan yapıp yolumuza devam ve  puan farkını Açmak  istiyoruz” diye konuştu.

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım

İNANCIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ

Yıldırım, ‘’Rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz de güçlü takımız. Sahamızda bir kazanma alışkanlığımız var onu devam ettirmek istiyoruz. Kendi oyun sistemimizi maçın tamamına yaydığımızda karşılaşma onlar adına da kolay olmayacak. Sahamızdaki maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz, kazanmak zorundayız. Oynayacağımız  Bursaspor maçına odaklandık. Çıkacağız yüreğimizi ortaya koyacağız. İnancımızı ortaya koyacağız, mücadele edeceğiz. Futbolun gereklerini yerine getirmeye çalışacağız. Üç puan alarak artık yarınlara daha umutlu bakacağız.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.