SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Er: Önümüz açık

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er Kocaelispor’u yendikleri için mutlu olduklarını, tek ihtiyaçlarının iki maç üst üste kazanmak olduğunu söyledi. Genç teknik adam, “Biz iki maç üst üste kazanmalıyız. Eğer İstanbulspor maçında bunu başarabilirsek, önümüz tamamen açılacak. Bunu herkes de görecek.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2022 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2022 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Mustafa Er: Önümüz açık

YETER Kİ ARKAMIZDA DURSUNLAR

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er Kocaelispor galibiyetini değerlendirdi. Maça istedikleri gibi başladıklarını söyleyen genç teknik adam “İlk yarım saatlik bölüm tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Skoru çok rahatlıkla arttırabilirdik. Maalesef final pasları ve final vuruşlarında çok iyi değildik. 30’uncu dakikadan sonra oyunu rakibimize verdik. Rakibin kaleyi ilk bulan şutunda da gol yedik. Devre arasında baskılı bir futbolla üçüncü bölgede çözüm üretebileceğimizi konuştuk. Ve bunda netice aldık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra açıkçası benim oyundaki en memnuniyetsiz dönem. Çok daha sakin kalmamız gerekiyordu. Belki 3-4 yapabilirdik. Ama olmadı. Neticede kazanmak çok ama çok önemliydi. Bunu başardığımız için son derece mutluyum. Taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Çok ciddi anlamda istekli, arzulu ve agresiflerdi. Bu takıma da yansıdı. Onlar bizim böyle arkamızda durduğu sürece biz her maç istediğimizi alacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.  

İKİ MAÇ ÜST ÜSTE KAZANMALIYIZ

Bundan sonraki periyot için sıkış bir maç takviminin kendilerini beklediklerini dile getiren Mustafa Er, “Şimdi sıkışık bir takvim var. Cuma, salı, cumartesi oynayacağız. Bu maçların biri deplasman ikisi iç saha. Biz her maça talibiz. En büyük sıkıntımız mental anlamda bir çöküş vardı. Çok uzun süre maç kazanamamak, iki maçta 9 kişilik rakipleri yenememek, hatta birinde mağlup olmak gibi. Ciddi anlamda bir ivmelenme var. İnanmışlık, birliktelik, dayanışma var. Bunun ben sahaya yansıyacağını düşünüyorum. Bizim ihtiyacımız olan şeyi ben hep söylüyorum. Biz iki maç üst üste kazanmalıyız. Eğer İstanbulspor maçında bunu başarabilirsek, önümüz tamamen açılacak. Bunu herkes de görecek. Bu galibiyete ihtiyacımız var. Nereden geldiğimizi, nerede olduğumuzu ve nereye gideceğimizi net bir şekilde biliyoruz. Çözüm üretme konusunda neleri yapabileceğimizi sürekli konuştuk. Onlar üzerinde devam ediyoruz. Yeterli mi? Değil. Devam edeceğiz ve çalışacağız.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.