SON DAKİKA
Hava Durumu

Ozan Tufan'ın transferinden Bursaspor da yetiştirme payı alacak.

Hull City'nin satın almak için Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı Ozan Tufan'ın transferinden Bursaspor da yetiştirme payı alacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2022 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2022 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ozan Tufan'ın transferinden Bursaspor da yetiştirme payı alacak.

Bursaspor'un altyapısından yetişen Fenerbahçeli orta saha Ozan Tufan'ın İngiltere'nin Hull City takımına transfer olacağı haberi, yeşil-beyazlı kulübü sevindirdi.

BURSASPOR'A YETİŞTİRME PAYI

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin bonservisiyle satın almak için prensipte anlaştığı 27 yaşındaki futbolcunun transferinden Bursaspor da pay alacak.

Yeşil beyazlı kulüp, Vakıfköy'den yetişen Tufan'ın bonservis bedelinin yaklaşık yüzde 3,5'unu dayanışma payı olarak kasasına koyacak. Bursaspor, Ozan Tufan'ı; 2015 yılında 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye satmıştı.

İNGİLİZ GAZETESİ YAZDI

Hull Daily Mail Gazetesi, Hull City'nin Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye toplam 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı.

Ozan'ın bonservisinin ise, 3,5 milyon euro civarında olduğunu öğrenildi.

2,25 MİLYON LİRA GELİR

Yeşil-beyazlı kulübün, yüzde 3,5 pay olarak, 122 bin 500 euro civarında pay alması bekleniyor. Bu durumda, ekonomik sıkıntı yaşayan Bursaspor; güncel kurdan 2 milyon 254 bin lirayı kasasına koyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.