SON DAKİKA
Hava Durumu

Özer Hurmacı sınıfı geçti!

Bursaspor, Teknik Direktör Özer Hurmacı yönetiminde çıktığı 10 maçta, 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Özer Hurmacı sınıfı geçti!

Bursaspor’da bu sezon 3 teknik adam görev aldı. Tahsin Tam 1, İsmail Ertekin 1,26, Özer Hurmacı da 1,6’lık puan ortalaması tutturdu. İlk antrenörlük deneyiminde sınıfı geçen Özer Hurmacı puan ortalamasında Tahsin Tam ve İsmail Ertekin’i geride bıraktı. 

ÖNCE TAM SONRA ERTEKİN

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalmayı son maçta garantileyen Bursaspor’da bu sezon üç teknik adam görev yaptı. Sezona Tahsin Tam ile başlayan Yeşil Beyazlılar’da sonrasında İsmail Ertekin ve Özer Hurmacı teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Tahsin Tam Yeşil Beyazlı takımın başında 11 maça çıktı. Bursaspor Tam yönetiminde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 11 puan toplayan Tahsin Tam Bursaspor’da görev yaptığı süreçte 1 puan ortalaması tutturdu.

İsmail Ertekin 15 maçta görev aldı. Yeşil Beyazlılar Ertekin yönetiminde 5 galibiyet, 4 beraberlik elde etti ve 19 puan topladı. İsmail Ertekin’in puan ortalaması 1,26 oldu. 

HOCALARINI GERİDE BIRAKTI

Futbolu bıraktıktan sonra Bursaspor’un çağrısını geri çevirmeyen Özer Hurmacı 1,5 yıl aradan sonra Yeşil beyazlı Kulübün kapısını önce oyuncu kimliğiyle araladı. Özer Hurmacı Amed, Ankaraspor ve Erzincanspor maçlarında forma giydi. Ertekin’den sonra futbol sorumlusu unvanını alan ve takımın başına geçen Hurmacı yönetiminde Bursaspor 10 maça çıktı.

Özer Hurmacı ilk teknik adamlık deneyiminde 7 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Özer Hurmacı Bursaspor’un başında çıktığı 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. 16 puan toplayan Özer Hurmacı 1,6 puan ortalaması tutturarak Ertekin ve Tam’ı geride bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.