SON DAKİKA
Hava Durumu

Rıdvan Dilmen canlı yayında Jose Mourinho'ya patladı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında konuk ettiği İskoçya temsilcisi Rangers'a 3-1 yenilerek turu zora soktu. Karşılaşma sonrasında konuşan Rıdvan Dilmen, yenilginin tek sorumlusunun Jose Mourinho olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2025 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2025 09:09
Kaynak: Bursada Bugün
Rıdvan Dilmen canlı yayında Jose Mourinho'ya patladı!

FenerbahçeUEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında konuk ettiği İskoçya temsilcisi Rangers'a 3-1 yenildi. Mücadelenin hemen ardından karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Mourinho'ya patladı.

"SAÇMALADI!"

"Fenerbahçe'nin 'bu da kaçar mı' denilecek iki pozisyonunu söylesinler. Hop şişir, hop şişir oldu. José Mourinho'nun şapkadan tavşan çıkarmak için teknik olarak saçmaladığı bir maç oldu!"

"TAM BİR SKANDAL"

"3. gol tam skandal golü. 2. maçta bu golü yesen tamam derim. Hoca ne yapsın derim. Kostic koşu yapmaktan yoruldu, gelemez hale geldi. 3-5-2'yi tersten oynamak denir buna. 2-1'ken ben Tadic'i çıkarırım. Fenerbahçe'nin bu gol kaçar mı dediği 2 tane pozisyon söyleyin bana bu maçtan. Hop şişir, hop şişir."

Kaynak: T24

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.