SON DAKİKA
Hava Durumu

Sözleşme yapıldı! Galatasaray'da üçüncü transfer de tamam

Galatasaray, ara transfer dönemindeki üçüncü hamlesini gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı takım, 18 yaşındaki Can Armando Güner ile ön sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2026 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2026 18:33
Kaynak: HABERLER.COM
Sözleşme yapıldı! Galatasaray'da üçüncü transfer de tamam

ÖN SÖZLEŞME İMZALANDI

Galatasaray, Bundesliga ekibi Borussia Mönchengladbach forması giyen 18 yaşındaki Can Armando Güner ile ön sözleşme imzaladı. Mönchengladbach'la kontratı sezon sonuna dek devam eden genç futbolcunun Galatasaray'la imzaladığı sözleşme yeni sezonda devreye girecek.

BONSERVİSİ DE BELLİ

Galatasaray, bu transfer için Alman kulübü Borussia Mönchengladbach'a 500 bin euro'luk bonservisi ödemesi yapacak.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Borussia Mönchengladbach ile 14 maça çıkan 18 yaşındaki kanat oyuncusu Can Armando Güner, bu maçlarda 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.