SON DAKİKA
Hava Durumu

Çağdaş Fest iptal edildi

Muğla Fethiye'de Milyon Fest'in iptal edilmesinin ardından özel bir mekanda düzenlenecek olan Çağdaş Fest de iptal edildi. Fethiye Kaymakamlığı, organizasyonun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan izin alamadığını söylerken, organizatör Çağdaş Adıgüzel, gerekli tüm izinlerin alındığını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2022 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2022 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Çağdaş Fest iptal edildi

7-11 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan Çağdaş Fest, sosyal medya hesaplarında yaptıkları kamuoyu açıklamasında festivallerinin iptal olduğunu duyurdu. Çağdaş Fest, festivalin iptal olduğuna dair açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Bir sektör yok edilmeye mahrum bırakılıyor"

"Bugün 13.40'da aldığımız tebliğ ile müzik piyasası ve müzik severleri derinden etkileyecek bir son dakika iptal kararı alınmıştır. Aslında gerçek ortadadır. Kaydırdığınız zaman göreceğiniz üzere T.C Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Küçük Kargı Tabiat Parkı'nda T.C Tarım ve Orman Bakanlığı Basit Konaklama Turizm belgesi bulunan The Bay Beach Club işletmesinde 7-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz konser etkinliği Muğla İli Valiliği ve/veya Fethiye İlçe Kaymakamlığı tarafında bugüne kadar yaşamış olduğumuz olumsuzluklar bizlere bir art niyet olduğunu göstermektedir."

Açıklamada; doğaya tahribatın gerekçe olarak gösterildiğini belirtilirken, "Lakin aynı irade Uzungöl, Babadağ, Bodrum gibi ülkemizin birçok noktasında doğayı tahrip etmektedir. Bu duruma sessiz kalındığı müddetçe maalesef bir sektör yok edilmeye mahrum bırakılıyor" ifadeleri kullanıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.